La colònia de flamencs del Delta de l’Ebre ha registrat el seu màxim històric de naixements de polls i de parelles reproductores, amb 4.303 parelles i 3.260 cries. Un dels factors claus en aquest augment ha estat el control dels depredadors d’aquestes aus

L’Ajuntament de Tortosa adjudica les obres de la plaça de la catedral a l’empresa Acsa Sorigué per un import d’un milió set cents mil euros. Les obres podrían reiniciarse en un parell de setmanes

L’Ajuntament d’Amposta suspèn totes les activitats previstes dintre “D’un Estiu a la fresca” per evitar nous casos de contagi de coronavirus. L’alcalde Adam Tomàs demana tranquil·litat a la població i recorda que hem d’acostumar-nos a conviure amb el virus

l’Ajuntament de l’Ametlla de mar neteja setmanalment el camí de Ronda del municipi entre l’Àlia i l’Almadrava, que forma part del traçat del CG-92. També s’iniciaran en col·laboració amb el centre excursionista Azimut altres tasques de manteniment de la sendera

El riu Ebre i la navegació fluvial amb 240 vots assoleixen la quarta posició en la llista dels 7 tresors del patrimoni cultural de Tortosa escollits per votació popular per la ciutadania. En descobrirem la seva importància navegant a bord del llagut Lo Sirgador

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.