Els donem la benvinguda a una nova edició de l’Ebre Notícies, la corresponent a aquest divendres 31 de juliol. Un dia intens des del punt de vista informatiu. Passem ja a presentar-los alguns dels temes més destacats en el nostre sumari de titulars

El conseller Damià Calvet i l’alcalde de Gandesa Carles Luz signen un conveni per millorar els accessos a les àrees industrials del municipi i desenvolupar l’ampliació del sector La Plana. El nou sector La Plana II tindrà una superfície aproximada de 26 hectàrees

El govern de Tortosa destina 1.547.151 euros a les obres d’urbanització de la plaça de l’Ajuntament i carrers adjacents. En el mateix ple també s’ha aprovat doblar les subvencions destinades a entitats esportives i la reducció de l’endeutament en 200.000 euros entre altres punts

Al mes d’octubre entrarà en funcionament un nou edifici d’APASA a la població de Santa Bàrbara. Les obres acabaran a finals d’agost i disposarà de 48 places per atendre a persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament.

Compareixença conjunta de representants de diferents consistoris de la Terra Alta, dels principals sectors socioeconòmics i dels moviments socials terraltins i de comarques veïnes, per mostrar la seva posició clarament contrària a la implantació de nous projectes eòlics

La primera campanya d’excavacions al poblat protohistòric de l’Antic d’Amposta amplien dos segles més la seua cronologia i confirma la presència humana a l’assentament com a mínim des del segle VII al II abans de la nostra era

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.