L’Ajuntament d’Alcanar reclama que es jutgi per assassinat al supervivent de l’explosió al xalet d’Alcanar de 2017. La Fiscalia demana una pena de 41 anys de presó per a Mohamed Houli pels delictes integració en organització terrorista, fabricació, tinença i dipòsit d’explosius, i delicte d’estralls en grau de temptativa.

La sala civil i penal del TSJCat ha desestimat els recursos d’apel·lació presentats per Josep M. Jové i Lluís Salvadó contra l’auto dictat per la magistrada instructora el passat 23 d’abril que desestimava els seus recursos contra el seu processament.

El Consell de la Ribera d’Ebre aprova el manifest contra el transvasament a Santander El ple de juliol també ha donat el vistiplau per ampliar una partida de serveis socials en 35.000 € i fer front a la crisi de la COVID-19

Els Sindicats de les Terres de l’Ebre reclamen mesures socials i econòmiques davant de l’augment de l’atur registrat en la darrera, EPA enquesta Població Activa. Els efectes de la crisi econòmica ja es deixen notar amb força durant els primersos mesos d’enguany

Avui arrenca la 27ena edició de la Mostra de Jazz de Tortosa i que s’allargarà fins al 15 d’agost. Patax, The Sey Sisters i la Tortosa Big Band seran els caps de cartell. Es celebraran al voltant d’una vintena de concerts repartits per la ciutat

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.