Siguin benvingut s a una nova edició de l’Ebre Notícies, la corresponent a avui dimecres 29 de juliol. Durant els propers minuts posarem al seu abast tota l’actualitat de les Terres de l’Ebre. Una informació que ara mateix ja avancem en el nostre sumari de titulars:

La Fundació Global Nature ha anunciat a través d’un comunicat que retira el projecte del Yellowstone europeu, que pretenia impulsar amb el nom Maestrat-Els Ports al territori de confluència de Catalunya, Aragó i el País Valencià.

A partir d’aquest dilluns, 3 d’agost, la primera hora d’estacionament en zona blava a Tortosa serà gratuïta. Aquesta exempció, que es perllongarà durant sis mesos, s’aplicarà només al primer tiquet diari per a cada vehicle fent servir l’aplicació mòbil (APP) Aparcar Tortosa.

La comarca de la Ribera d’Ebre aposta pel turisme sostenible. Productes de proximitat, un ambient rural i allotjaments prop de la natura i d’un entorn amb poc impacte acústic són alguns dels actius que estan potenciant en aquesta comarca ebrenca.

Augmenten el nombre de visites durant el mes de juliol al castell de Miravet tot i que una part de l’espai va haver d’estar tancat durant uns dies com a conseqüència d’un despreniment de roques

El 50% dels drets d’autor del llibre “Generació lo Riu és vida” són donats a la plataforma “Rebrotem” creada arran de l’incendi de l’any passat a la Ribera d’Ebre. Els autors del llibre volen aportar així el seu petit gra de sorra en la recuperació de l’indret

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.