Ens endinsem a la Reserva Natural de Sebes per esbrinar què hi ha estat succeint durant aquests mesos de confinament. Quin efecte ha tingut la nostra absència en els seus aiguamolls i boscos de ribera? En aquesta Reserva Natural Ebrenca, de més de 250 hectàrees, hi habita fauna i flora que no trobarem a cap altre lloc del territori europeu. Una petita selva flixanca a les mans del Grup Natura Freixe que, a poc a poc, reobre les seves portes després del confinament per la COVID-19. Acompanya’ns a descobrir els tresors d’aquesta reserva natural ebrenca.

Reportatge realitzat per Vídeo Ascó TV

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.