Avui hem parlat del Castell de Móra d’Ebre. El temporal Glòria i les fortes plujes dels darrers mesos han provocat una escletxa que el departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya està investigant.

✅ L’alcalde de Móra d’Ebre, Joan Piñol, ens ha explicat les accions que s’han fet i la preocupació de l’administració local davant el projecte de rehabilitació previst.

També hem parlat amb Joan Launes del valor històric del castell i del simbol que representa per la capital de la Ribera d’Ebre.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.