Una quinzena de dotacions dels Bombers de la Generalitat, procedents dels parcs d’Ulldecona, Amposta, Tortosa, l’Ametlla de Mar i Ascó, han participat aquesta matinada de dijous en l’extinció d’un incendi que ha cremat prop de dues hectàrees de vegetació a la partida de Pallerols, a nou quilòmetres del nucli urbà de la Sénia.

Els Bombers han rebut l’avís a les 2.40 hores, a les 4.40 hores ja havia quedat estabilitzat i abans de migdia s’ha donat per extingit.

El foc ha calcinat totalment un vehicle on s’han trobat restes d’un botellón, que hauria pogut ser la causa de l’inici de l’incendi, hipotesi que haurà de confirmar la investigació que han obert els Agents Rurals.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.