L’Escolania de Montserrat, un dels cors de nois cantaires més antic d’Europa, ha pogut reprendre la seva activitat musical gràcies a les pantalles facials elaborades pels Makers de les Terres de l’Ebre. La institució religiosa i musical ha transmès l’agraïment a aquests fabricants digitals ebrencs que, en els últims mesos, han elaborat desinteressadament milers d’aquestes pantalles protectores. “Perdoneu la modèstia però, ens hem guanyat el cel!”, han respost els Makers de les Terres de l’Ebre en veure la piulada d’agraïment feta per l’Escolania de Montserrat.

Aquesta institució participa en les celebracions litúrgiques i la pregària comunitària que es fa a la basílica de Montserrat. Tots els escolans reben una formació musical d’alt nivell, juntament amb l’educació humana i intel·lectual. El seu prestigi és reconegut internacionalment.

 

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.