Quatre nous positius per coronavirus han aixecat certa alarma a les Terres de l’Ebre. Es tracta de dos casos a Xerta, un altre d’un veí de l’Aldea que treballa en un conegut escorxador i avui mateix des del Departament de Salut s’ha confirmat un altre cas a Alcanar
Amb aquests nous casos, fins aquest diumenge, 5 de juliol, a les Terres de l’Ebre hi ha hagut un total de 341 casos positius acumulats de coronavirus. I al nord de les nostres terres es mira amb certa preocupació el fet que la comarca veïna del Segrià fos confinada també aquest dissabte.
Els alcaldes i les autoritats sanitaries han fet diversos missatges demanant tranquil·litat i calma a la població això sí, recordant que és absolutament imprescindible continuar complint amb les mesures de seguretat conegudes, com ara l’ús de mascareta, mantenir les distàncies socials i rentar-se les mans amb freqüència
Amb aquests nous casos confirmats a les nostres terres encetarem l’edició d’avui 6 de juliol de l’Ebre Notícies. De la resta de l’actualitat de la jornada, en fem un primer repàs en el nostre sumari de titulars.

L’Ajuntament de Tortosa celebra aquest dilluns per videoconferència una nova sessió plenària on s’ha de debatre la modificació de l’ordenança del bon ús de la via i espais públics. la modificació de l’ordenança reguladora de la prestació de serveis esportius municipals i sis mocions presentades pels grups de l’oposició

Vox no pot celebrar uns actes que tenia previstos dissabte al municipi del Pinell de Brai. Diversos militants antifeixistes van boicotejar els actes que la formació ultradretana tenia previstos. Tot i els crits i de moments de certa tensió no va haver cap mena d’aldarull

L’Ermita de Mig Camí de Tortosa disposa d’una nova pintura mural que explica la història de l’aparició de la Mare de Deu a uns treballadors. La pintura, que acaba de ser presentada en públic, ha estat finançada per un empresari de la ciutat

Una exposició al Museu de la Mar de l’Ebre, a la Ràpita, explica a través de l’art les relacions entre europeus i africans a través del mar. ‘Onye obia: l’home vermell a l’Àfrica’, es podrà veure fins a finals d’agost

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.