Avui divendres, fa just un any que s’iniciava l’incendi de la Ribera d’Ebre, el Segrià i Les Garrigues. Les flames es van originar en un femer i van acabar afectant 5046 hectàrees dels termes municipals de Flix, la Torre de l’Espanyol, Vinebre i la Palma d’Ebre a la Ribera d’Ebre, Llardecans, Maials al Segrià i Bovera i la Granadella a les Garrigues. Ha estat un dels incendis més greus dels darrers 20 anys i les seves seqüeles encara perduren. Avui els oferirem un informatiu especial, amb totes les dades i co-presentat des de plató i des de l’escenari dels fets, on es troba un equip de Canal TE encapçalat per Susanna Cases, Susanna, endavant

El foc de fa un any ocuparà pràcticament la totalitat de l’Ebre Notícies d’avui, però ara també els avancem altres qüestions de la jornada. Representants dels sindicats UGT, CCOO I USOC de les Terres de l’Ebre s’han concentrat a Tortosa per reclamar un acord en matèria socioeconòmica que posi per davant les persones davant la crisi econòmica provocada per la pandèmia de COVID-19.

Carme Valls i Teresa Moya noves responsables del pdcat a les comarques del Baix Ebre i del Montsià. Les dos candidates han estat proclamades aquesta tarda a les assemblees comarcals que han tingut lloc de forma telemàtica com a conseqüència de la Covid-19 després d’haver estat avalades pels associats i associades.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.