En aquest dotzè tenim un rostre molt conegut a les Terres de l’Ebre! Ramon Bel Serrat ens parlarà de tot en aquest últim programa! Un professional amb més de vint-i-dos anys d’experiència als mitjans de comunicació (Amposta Ràdio Imagina Ràdio Canal Terres de l’Ebre, entre d’altres). Actualment Regidor de Mitjans de Comunicació, Festes, Esdeveniments a Ajuntament Amposta, ens parlarà de tot (i nosaltres l’estrenyerem de valent!) Recordeu, un programa canalla i sense filtres.

Presentat per
Jordi Galo i Àngel Miñana.

Amb la col·laboració de:
Agustí Roé
Sam Gutiérrez
David Simón
Manu Pradas

Community Manager
Josep Pons

Una producció de Wens Film

©2020 – Wens Film – Tots els drets reservats

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.