El portaveu del grup municipal del PSC i primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Tortosa, Enric Roig, ha celebrat que el Departament de Salut de la Generalitat “finalment” hagi decidit instal·lar el nou accelerador lineal al complex hospitalari de la Santa Creu i no al recinte de l’Hospital Verge de la Cinta.

El polític socialista ha remarcat que l’Hospital de la Santa Creu “reuneix les condicions òptimes, té facilitats d’accés i mobilitat, i es tracta d’un equipament públic que dona un bon servei”.

Roig, en una conferència de premsa feta aquest dijous al matí, ha tret pit en recordar que el PSC “va ser l’únic grup” municipal de la Corporació tortosina que al gener de 2019 va votar en contra de la modificació puntual del POUM per facilitar la instal·lació de l’accelerador lineal en un nou equipament al recinte de l’Hospital Verge de la Cinta.

El portaveu del PSC ha reiterat la seva posició a favor de la construcció d’un nou hospital a Tortosa “que la pandèmia de la covid-19 ens ha demostrat que fa falta”. “Va ser un error aturar el nou projecte de l’hospital de Tortosa i ara ha estat un encert que la Generalitat hagi decidit destinar una partida de 100.000 euros per explorar la possibilitat de fer aquest nou hospital”, ha afegit.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.