Els Estrets d’Arnes és un dels paratges més bells del massís dels Ports amb les muntanyes més salvatges de la Catalunya meridional. L’espai inclou més de 450 ha de cingles i barrancs enmig de pinedes, matolls i prats, en l’extrem més occidental del Parc Natural dels Ports.

El riu Estrets, artèria principal de l’espai, discorre sinuós saltant de bassa en bassa entre les formacions rocoses que formen unes curioses parets.

Al reportatge ens acompanya Jordi Palau, director del Parc Natural dels Ports, Ismael Monsonís, guia de muntanya a www.senderismealsports.com, i Jordi Pinyol, fotògraf aficionat.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.