En aquest onzè capítol tenim una convidada molt televisiva! Una estona divertida on parlarem de tot! Recordarem el seu moment més "hot" a la TV; el primer (i creiem que últim) striptease de TV3! Recordarem el moment més tens del programa "El Gran Juego de la Oca" amb Angel Nieto i el seu monumental cabreig i parlarem de la seva carrera professional! Ens divertirem una bona estona! Un dels rostres de la petita pantalla més estimats! Recordeu, un programa canalla i sense filtres.

Presentat per
Jordi Galo i Àngel Miñana.

Amb la col·laboració de:
Agustí Roé
Manu Pradas
David Simón

Community Manager
Josep Pons

Una producció de Wens Film

©2020 – Wens Film – Tots els drets reservats

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.