En aquest segon capítol veurem i escolarem en primera persona les vivències viscudes pels sanitaris i també pels pacients de les Terres de l’Ebre que ens explicaran tot el que han viscut durant aquesta pandèmia que ens ha marcat un abans i un després a les nostres vides. Un programa molt emotiu i ple de realitat.

Presentat per
Jordi Galo i Àngel Miñana.

Amb la participació de:
Hospital Comarcal d’Amposta
Salut Generalitat
Cap Salut Amposta
Gina Bou

Community Manager
Josep Pons

Una producció de
Wens Film

©2020 – Wens Film – Tots els drets reservats

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.