Baixa assistència d’alumnes en el primer dia de reobertura dels centres escolars de les Terres de l’Ebre. Es calcula que han assistit a classe un 10% dels xiquets i xiquetes d’educació infantil i un 32% dels alumnes de primària.

A punt de finalitzar el termini per poder presentar reclamacions per part dels clients del Banco Popular que van perdre les seves accions quan l’entitat fou comprada pel Santander. Els advocats de la demarcació animen als afectats a denunciar l’entitat

BASE amplia els terminis per fer els pagaments de tributs després que quedèssin aturats amb la declaració de l’Estat d’Alarma. Les noves dates allarguen en un o dos mesos la possibilitat de fer els pagaments, en funció del tipus de tribut i de l’ajuntament.

Les platges del litoral de les Terres del’Ebre es van posant a punt després de l’obertura de la temporada aquest cap de setmana quan ja s’han pogut veure els primers banyistes. Els ajuntaments intenten complir amb totes les condicions que imposa la situació sanitària.

Litterarum tanca amb més de 2.000 espectadors digitals una edició marcada per la crisi sanitària. La fira s’ha reinventat per adaptar-se a la situació i s’han organitzat 21 actes en directe.L’edició d’enguany s’ha dedicat al poeta Josep Carner i a l’escriptor Joan Perucho.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.