Se suspèn oficialment la Festa del Renaixement de Tortosa, que s’havia de celebrar del 23 al 26 de juliol. De les Festes de la Cinta de principis de setembre, ha quedat suspès l’acte de proclamació de les pubilles.

El ple del Consell Comarcal del Baix Ebre aprova per unanimitat un paquet de 50 mesures per a la reactivació socioeconòmica de la comarca. El ball de xifres de Salut i la reobertura dels centres d’atenció primària obre la polèmica entre Govern i oposició.

Junts per Catalunya es queda sol en la votació de la moció en suport al col·lectiu de caçadors al Consell Comarcal de la Terra Alta. ENTESA-MOVEM s’ha abstingut i Esquerra, el PSC i els independents han votat en contra en què s’instava a promoure una Llei Catalana de Caça.

El secretari general del sindicat UGT a les Terres de l’Ebre, Valentí Marín, alerta que s’estan revisant els ERTO presentats durant l’estat d’alarma. Denuncia públicament l’incompliment de les mesures de seguretat d’algunes empreses.

Torna a l’activitat el Centre de Tecnificació Esportiva de les Terres de l’Ebre. Una seixantena d’esportistes d’atletisme, rem i natació ja gaudeixen de les seves instal·lacions. l’esgrima s’espera que pugui tornar en breus. L’handbol ho té més complicat.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.