Els hospitals de la regió sanitària Terres de l’Ebre recuperen activitat i retornen cap a la nova normalitat. No obstant es demana a la ciutadania un ús responsable els recursos d’urgències i que prioritzi sempre la trucada al 061.

L’Ajuntament de Tortosa aprova les primeres mesures incloses en el pla de reactivació econòmica i social per fer front a la crisi derivada de la pandèmia. Modifica les taxes de terrasses, escombraries i zona blava.

L’Ajuntament d’Amposta ha decidit suspendre les Festes Majors, previstes del 7 al 16 d’agost, i també les del Poble Nou. Es programaran activitats alternatives durant els mesos de juliol, agost i setembre.

El sector vitivinícola de la Terra Alta estima unes pèrdues econòmiques del 70 i 90% de la facturació en els darrers 2 mesos per deixar d’abastir el seu producte al sector de la restauració, tancat per l’Estat d’Alarma.

La Federació Catalana aprova resoldre el futbol i futbol sala territorial amateur sense descensos i amb els ascensos marcats pel pla de competicions. Gandesa, Rapitenca, Remolins-Bítem, Aldeana, Gandesa B i Pinell pugen de categoria.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.