En marxa les obres d’emergència del port de Les Cases d’Alcanar afectat pel temporal Glòria. Els treballs tindran un cost de 192.000 euros. A més, s’ha adjudicat un projecte a la Universitat d’A Corunya que pugue aportar solucions a la vulnerabilitat als temporals.

El COPATE impulsa una campanya de prevenció del mosquit tigre i ha iniciat el tractament a quatre municipis. Enguany les abundants pluges a la primavera, fan preveure als tècnics la proliferació de mosquit tigre, mosca negra i mosquit.

Reactivem Tortosa!, és el nom del pla de reactivació econòmica i social que ha engegat l’ajuntament per tal de pal·liar les conseqüències de la crisi sanitària. Conté cent setanta-cinc mesures amb un cost de tres milions tres-cents mil euros.

Endesa inicia les obres de millora de la xarxa elèctrica de l’Aldea després de mesos de reclamacions per part de l’ajuntament arran de talls de llum continus, uns talls que se van intensificar durant el temporal Glòria.

El Nike Camp s’apropa a les Terres de l’Ebre per poder viure una experiència “única”. Es durà a terme a Bítem del 6 al 10 i del 13 al 17 de juliol per a xiquets i xiquetes a partir de set anys.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.