El sector del turisme a les Terres de l’Ebre es reinventa com a conseqüència de la pandèmia sanitària. El turisme de proximitat substituirà les destinacions internacionals. S’espera que això pugue beneficiar al territori.
Deltebre portarà a l’aprovació del ple la primera bateria d’ajuts per a famílies vulnerables, comerços, autònoms i empreses. Per este motiu s’haurà de reformular el pressupost del 2020.
Movem Tortosa presenta cinc propostes per ajudar el món cultural en temps de crisi, un sector que pateix greument les restriccions, en el que complir les mesures establertes limita el desenvolupament de moltes activitats.

L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs envia una carta a les 10 grans superfícies de la ciutat demanant-los col·laboració econòmica per fer front a la crisi econòmica provocada per la Covid-19. Tomàs els demana entre un 2 i un 3% de la facturació.
El tècnic Chema Esteban renova com entrenador del Jesús Catalonia. El club també espera poder continuar amb les obres de la nova gespa artificial.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.