Les Terres de l’Ebre entren a la fase 2: s’autoritza la mobilitat general a tota la regió sanitària, s’eliminen les franges horàries, a excepció de la gent gran i col·lectius de risc i vulnerables, i els bars i restaurants podran obrir l’interior dels locals, això si, amb limitacions.

El delegat del Govern recorda que, tot i que estem en una situació on s’aixequen més prohibicions del decret d’Estat d’Alarma encara no hem sortit de la crisi sanitària per la COVID19 i demana responsabilitat i autoprotecció.

Tortosa establirà un nou calendari fiscal i anirà reobrint gradualment equipaments esportius a partir del dilluns vinent. Es recuperen els horaris del transport públic i els comerços amb limitacions d’aforament.

L’ampliació dels ajuts Covid i les subvencions en l’àrea de joventut per potenciar les estades d’estiu han estat alguns dels principals punts que s’han tractat durant el ple ordinari de l’Ajuntament d’Amposta.

El tortosí Toni Gerona serà el nou seleccionador de Sèrbia d’handbol, un càrrec fins ara només a l’abast dels serbis. Gerona compaginarà la selecció sèrbia amb la banqueta del Chartres francès.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.