La Directora de Salut a les Terres de l’Ebre, Mar Lleixà, surt al pas de les crítiques per les dades de nous positius registrats a les Terres de l’Ebre. Lleixà demana col·laboració, confiança amb la gestió sanitària i no fer-ne sang.
Del 30 de maig al 6 de juny Tortosa farà una nova campanya de recaptació d’aliments, amb la col·laboració de Càritas, Creu Roja i el Banc d’Aliments. Es podran portar aliments a 25 supermercats, esta vegada sense la participació del voluntariat.

L’ajuntament d’Amposta treballa conjuntament amb associacions i entitats del municipi per oferir estades d’estiu. A més, aumenta en 200 mil euros els ajuts Covid per a petites empreses i autònoms i en 50 mil els ajuts d’urgència social.

L’ajuntament de Deltebre destinarà al voltant d’un milió d’euros a la reactivació econòmica i social del municipi. Una inversió econòmica destinada a les famílies i als comerços, a les empreses i als autònoms.

El tècnic de l’Arnes Roger Blanc continuarà una temporada més al conjunt de la Terra Alta tot i anunciar fa unes setmanes la seva intenció de deixar-ho. Només dos equips, el Godall i la Rapitenca B segueixen, de moment, sense entrenador.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.