En aquest setè programa ens confinem amb #QuicoelCélio i #ElNoi, dos dels membres d’un dels grups més coneguts de totes les Terres de l’Ebre, Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries. Han posat música a la terra i a la cultura del nostre territori. Es confinaran amb nosaltres durant una bona estona! Un late night molt canalla i sense filtres.

Presentat per
Jordi Galo i Àngel Miñana.

Amb la col·laboració de:
Agustí Roé
Sam Gutierrez
David Simón

Community Manager
Josep Pons

Una producció de
Wens Film

©2020 – Wens Film – Tots els drets reservats

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.