L’Informe de Conjuntura de les Cambres de Comerç i la URV del 1r Trimestre de 2020 ja constata l’impacte de la Covid- 19. L’estudi pronostica que els sectors que patiran més esta situació seran el del turisme i el de la construcció.

Els hospitals de les Terres de l’Ebre només tenen una persona ingressada per coronavirus. Les dades sobre l’afectació que proporciona el Departament de Salut generen diverses crítiques polítiques.

Rebuig majoritari a la proposta d’obrir els centres educatius feta per la Conselleria. Tots els sindicats i la Junta de Personal Docent han fet públic un comunicat unitari de rebuig a l’obertura dels centres.

El col·lectiu de caçadors de les Terres de l’Ebre considera abusiva i desproporcionada la nova llei catalana que regula el règim sancionador en matèria de caça que ha entrat en vigor fa 15 dies

Els equips séniors del Club Bàsquet Cantaires i el Bàsquet Rapitenc ascendeixen a tercera catalana. Eren líders dels seus respectius grups de territorial quan es van suspendre la lliga per la pandemia.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.