Ball de xifres en les dades que el Departament de Salut ofereix sobre l’afectació de coronavirus a la Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre. De dilluns a dimarts, el nombre de positius ha pujat en 91 i han baixat en 27 els sospitosos.

L’Ajuntament de Tortosa dobla la partida pressupostària destinada en ajuts socials per afrontar la crisi econòmica derivada de la COVID 19. Entre altres mesures es destinaran 420.000 als convenis amb Creu Roja i Càritas.

Els municipis del Baix Ebre i Montsià gestionats pel COPATE han generat durant el 2019 més de 55 mil tones de residus. La taxa de recollida selectiva en aquestes comarques ha augmentat dos punts.

Deltebre homenatja els sanitaris, les entitats socials i els cossos de seguretat en el 43 aniversari de la seva segregació L’acte ha pogut ser seguit telemàticament pels veïns i veïnes del municipi.

Sergi Quintana s’acomiada com a president de la secció esportiva de la SCER de l’Ametlla de Mar després de cinc anys en el càrrec. Serà substituït per Rafel Aixart.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.