El Consell Comarcal de la Terra Alta aprova una moció presentada en un ple extraordinari de rebuig la planificació de noves centrals eòliques a la comarca. Tots els grups exigeixen a la Generalitat la paralització total de qualsevol projecte eòlic a la Terra Alta.
El Govern Municipal de Tortosa vol allargar la gratuïtat de l’ocupació de la via pública amb terrasses fins a finals d’any. Igualment, en el proper ple, plantejarà la gratuïtat de la taxa d’escombraries comercials.

Ports de la Generalitat enllesteix el projecte de la nova llotja de Peix de Deltebre. L’equipament es construirà dins del recinte del port per evitar el desplaçament de 10 quilòmetres que han de fer ara els pescadors.

109 proves realitzades i 1 cas positiu és el balanç dels test que s’han fet durant la primera setmana de proves PCR als centres d’atenció primària de les Terres de l’Ebre.

S’acaba la incertesa al club de Futbol Santa Bàrbara. Silverio Marcos serà nou president de l’entitat en substitució de Jordi Gisbert, que ja havia anunciat que no seguiria al capdavant del club planer en acabar la temporada.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.