L’alcaldessa de Tortosa Meritxell Roigé anuncia ajuts de 400 euros per empreses i autònoms. El grup municipal d’ERC també presenta un paquet de mesures per combatre la crisi post Covid-19 mentre que Movem demana la dimissió del socialista Enric Roig.

El departament de Salut demanarà que les Terres de l’Ebre puguin entrar en la fase 2 de la desescalada el proper dilluns. En les darreres hores no s’ha confirmat cap positiu tot i augmentar en 59 sospitosos.

Les policies locals d’alguns municipis intensifiquen els controls policials per vigilar que els establiments i els clients compleixen la normativa que marquen els protocols establert en la fase 1.

Amposta celebra, tot i el confinament, algunes de les activitats de la festa del Mercat a la Plaça com ara el sopar a les fosques. Els restaurants participants van servir els menús a domicili.

Ascó, Gandesa, Rapitenca i Tortosa podrien ser equips de Primera Catalana la propera temporada segons quina sigui la decisió de la Federació de futbol. Per la seva banda l’Amposta acaba de presentar a Albert Bel com a nou entrenador.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.