S’estabilitza la crisi sanitària a les Terres de l’Ebre, on fa 7 dies que no hi ha un cas greu de COVID-19. El Delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès, ha fet una crida a la precaució donat que encara estem immersos en la pandèmia.

Tortosa presentarà abans de l’estiu un projecte per la re-urbanització de la plaça de l’ajuntament. Ara hi ha una proposta sobre la taula que també inclou la modificació dels carrers adjacents per ampliar la zona de vianants.

Eléctrica del Ebro, invertirà 225.000 euros en renovar infraestructures elèctriques al terme municipal de l’Aldea. Es substituirà i renovarà la xarxa de baixa i mitjana tensió, així com els centres de transformació.

Arrenca la campanya de l’arròs al delta de l’Ebre. Aquest divendres ha començat la inundació dels camps amb uns 20 dies de retard a causa de les fortes pluges de les últimes setmanes i que no han permès fer les feines prèvies a la sembra.

Guillermo Camarero deixa el Gandesa i fitxa com a nou entrenador del CD Tortosa. El nou responsable tècnic del Tortosa ja estava treballant en l’organització de la plantilla per a la propera temporada.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.