Només un 1’6% de la població de Tarragona i les Terres de l’Ebre han desenvolupat anti-cossos d’immunitat IGC a la Covid-19. En l’estudi que s’ha fet a nivell de tot l’Estat han participat famílies de Tortosa i d’Ascó.

Els edificis judicials de Tortosa, Gandesa i Amposta ja han començat la desescalada. El 30% dels treballadors han començat a treballar de forma presencial i s’estan preparant els edificis per garantir les mesures de seguretat .

L’ajuntament de Roquetes ha decidit suspendre les Festes Majors davant la situació provocada per la Covid-19. L’evolució de la pandèmia i la incertesa entorn les mesures sanitàries fan inviable la celebració d’unes festes multitudinàries.

‘Una lluna a la finestra’ és l’últim llibre de l’escriptora Marta Tena publicat per Onada Edicions. Tena escriu sobre un crim als escenaris de la Tinença de Benifassà. Una novel·la curta policíaca que t’endinsa dins d’un món de secrets.

Llàtzer Bru, un jove de l’Ampolla de 22 anys, es convertirà, en tota probabilitat, en lo president més jove la història del futbol català i espanyol. Bru substituirà al front del club a Paco Gilabert.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.