En aquest quart programa tenim uns convidats de cinema! El magistral actor #JoanPera (la veu de Woody Allen i Mr Bean) i el seu talentós fill #RogerPera (la veu d’Edward Norton, Matt Damon i Tobey Maguire entre d’altres) es confinen amb nosaltres per passar una tarda plena de rialles i moments molt "tinders"! Recordeu, un programa canalla i sense filtres. #covid19 #cinema #doblatge #teatre

Presentat per
Jordi Galo i Àngel Miñana.

Amb la col·laboració de:
Agustí Roé
David Simón

Community Manager
Josep Pons

Una producció de
Wens Film

©2020 – Wens Film – Tots els drets reservats

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.