L’alcaldessa de Tortosa, Mertixell Roigé, ha rebatut aquest dilluns, en una compareixença a través de Facebook Live, les acusacions fetes per alguns grups de l’oposició en relació a la gestió de les obres de la plaça de la catedral.

Roigé ha defensat la transparència amb la qual ha anat informant els grups de l’oposició en les diferents comissions, i ha considerat “molt greu” la insinuació que el portaveu d’ERC, Xavier Faura, ha fet vinculant l’obra de la plaça amb el projecte d’ampliació del Teatre Auditori Felip Pedrell.

L’alcaldessa ha refermat que l’empresa adjudicatària de les obres no ha volgut continuar els treballs “per motius empresarials”. A més, ha recordat que la modificació del projecte correspon a l’ampliació de les excavacions, una vegada comprovada la importància de les restes aparegudes, una ampliació que, segons ha recordat, comptava “amb ampli consens entre els grups municipals”.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.