En aquest tercer programa ens confinem a casa de #AinaCid; una convidada d’alçada Olímpica! Aina Cid Centelles, és la remera més famosa de les Terres de l’Ebre. Va participar en les passades Olimpíades de Rio de Janeiro i actualment és candidata a les ajornades Olimpíades de Tòquio 2020. Recordeu, un programa canalla i sense filtres. #tokio2020 #olimpiadas #covid19

Presentat per
Jordi Galo i Àngel Miñana.

Amb la col·laboració de:
Agustí Roé
Albert Reverter
David Simón

Community Manager
Josep Pons

Una producció de
Wens Film

©2020 – Wens Film – Tots els drets reservats

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.