En aquest tercer programa ens confinem a casa dels germans Rovira; #CarolRovira, actriu de cinema, televisió i teatre i #JoanRovira, el cantant més internacional de les Terres de l’Ebre! Entrarem a les seves cases i ens confinarem una bona estona! Un late night molt canalla i sense filtres. #LUIMELIA

Presentat per
Jordi Galo i Àngel Miñana.

Amb la col·laboració de:
Agustí Roé
Albert Reverter
Silvia Forcadell
Dani Calcerrada

Community Manager
Josep Pons

Una producció de
Wens Film

©2020 – Wens Film – Tots els drets reservats

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.