Fa uns dies sabíem que la diada del llibre i la Rosa s’ha decidit traslladar al mes de juliol. No obstant això, no podem obviar que Sant Jordi és avui. Des de Canal Terres de l’Ebre ens volem sumar a aquesta celebració diferent del Sant Jordi. I per això, en aquest espai us farem algunes propostes de llibres d’autors ebrencs que podreu trobar a les llibreries quan la situació es normalitzi o que podeu aconseguir a través d’altres plataformes. Un petit repàs, que no inclou totes les novetats però que pensem que pot ser representatiu del bon moment pel qual travessa la literatura ebrenca d’un temps ençà.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.