Programa especial, segona entrega, en el que clubs ebrencs opinen sobre la situació actual, la que es viu per l’aturada per la pandèmia, i també donen el seu punt de vista del que pot passar amb les competicions, de si hi haura represa, quan es pugui, o si s’ha de declarar la temporada actual com a nul.la.
Avui, en la segona edició del programa especial, parlen la resta d’equips que no van fer-ho en la primera, a més del delegat ebrenc de la FCF Joaquin Del Pino. Al final, entre els dos programes, han intervingut fins a 36 clubs del territori.

Adjuntem també enllaç del primer programa per poder tenir-los tots dos i poder traure més conclusions.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.