L’aturada del sector turístic a Setmana Santa també afecta als Parcs Naturals dels Ports i del Delta. En aquests dies, els Parcs arrancaven la temporada alta. Enguany, però no podrà ser així. Aquesta situació extraordinària preocupa i molt a les empreses turístiques del territori. Durant aquests dies, es quan hi ha el pic més alts de visitants al territori. I, enguany l’arrancada començarà amb dades històriques: 0 reserves 0 turistes. Tanmateix, no ho donen per perdut. De fet, ja estan treballant des de casa per quan s’acabe el confinament domiciliari. I, la gent es pugui desplaçar lliurement.

Però el que són males notícies per a uns ho són bones per als altres. Ara comença la temporada de nidificació i migració al Delta, i enguany tindran menys pressió i més llibertat pel nul trànsit de gent al Parc. Pel que fa al Parc Natural dels Ports, els ramaders han notat que els animals salvatges s’amaguen menys i circulen en més llibertat. Una situació que ens ensenya que fins i tot quan el món es para, la naturalesa segueix el seu curs en un estat pur.

 

Autor: