Mor a la Casa Mare de Jesús una tercera monja de la congregació de la Consolació, víctima del coronavirus.

Les Terres de l’Ebre superen el centenar de positius per coronavirus, que ha provocat, de moment, 8 morts. Pel delegat del govern, el sistema sanitari està responent i hi ha marge per atendre casos. No se sap amb exactitud, però, quan arribarà el pic.

El prestigiós Doctor Planer Roger Pla assegura que les teories de la conspiració en la pandèmia del coronavirus són absurdes. Per al metge de Santa Bàrbara l’Hospital Verge de la Cinta s’hauria de reformar i ampliar i no construir-ne un de nou.
El darrer temporal deixa en una situació molt precària les platges de l’illa de Buda després de malmetre, de nou, les darreres actuacions efectuades. Alguns experts temen que de si no s’emprenen accions amb urgència es podria perdre tota la bio-diversitat de la llacuna interior.
El COPATE garanteixen que s’adoptaran totes les mesures necessàries per evitar que durant els mesos d’estiu la població es vegi afectada per la plaga de mosca negra. Els tractaments fets al febrer fan que hi ha marge de maniobra per poder treballar amb eficàcia.

Posen a disposició 70 places als albergs de Deltebre i Poblenou del Delta. Es poden acollir infants i jóvens d’entre 6 i 17 anys que no poden ser atesos pels seus familiars per haver contret la covid 19 i trobar-se en ingrés hospitalari o en aïllament.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.