El Delegat del Govern a les Terres de l’Ebre Xavier Pallarés ha assegurat que el sistema sanitari de la regió ebrenca “té capacitat per donar resposta a la pandèmia del coronavirus”. Pallarés ha dit que encara no es pot avançar quan arribarà al territori el pic de la pandèmia

L’Ajuntament de Tortosa demana al govern espanyol que autoritzi als consistoris a disposar dels recursos econòmics del romanent de tresoreria. Per poder ajudar a les petites i mitjanes empreses, famílies vulnerables, pymes i comerços a afrontar la nova crisi econòmica que vindrà arran el coronavirus.

L’Ajuntament d’Amposta treballa per gestionar els ajuts al sector econòmic i partides socials per pal·liar els efectes de la crisi de la COVID-19. L’alcalde, Adam Tomàs, reconeix que la Festa del Mercat a la Plaça segurament s’haurà de suspendre.

L’alcalde de la Ràpita reclama a l’Estat que els ens locals disposin de plena autonomia per fer ús dels seus recursos, que ara estan limitats per la llei d’estabilitat pressupostària. L’Ajuntament rapitenc treballa en noves mesures per minimitzar l’impacte de la crisi

Un nou temporal de gregal torna a assotar les Terres de l’Ebre. Pluges abundants han fet baixar barrancs i tallar camins rurals. Al litoral, la costa del delta de l’Ebre ha resultat novament afectada de manera greu a conseqüència del mal estat de la mar.

Les celebracions litúrgiques del Bisbat de Tortosa durat setmana Santa es podran seguir en directe a través de Canal Terres de l’Ebre, ja que, a causa de la pandèmia de la COVID-19 la gent no podrà accedir personalment a les esglésies.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.