Una religiosa de la Consolació, de 96 anys, tercera víctima mortal per coronavirus a les Terres de l’Ebre. La resta de religioses diagnosticades continuen aïllades a la residència i el seu estat és estable. El personal extern que atenia les 36 religioses està confinat a casa seua

Els serveis Territorials de Treball, Afers Socials i Famílies a les Terres de l’Ebre, saturats davant l’allau d’Expedients de Regulació Temporal d’Ocupació que s’han presentat. Pel moment es gestionen 1.700 expedients que podrien afectar a uns 7.000 treballadors

S’’intensifiquen els controls que duen a terme els Mossos d’Esquadra i les policies Locals per garantir que es compleixen les mesures de restricció de la mobilitat. El cap de setmana i les noves mesures de l’Estat d’Alerta restringeixen més la mobilitat.

L’alcalde de Deltebre respon a les preguntes de la ciutadania a través de les Xarxes Socials. La pandèmia del coronavirus, les afectacions econòmiques i l’aplicació de les mesures del pla delta centren les preguntes

Alguns ports de les Terres de l’Ebre paralitzen l’activitat pesquera malgrat que el preu del peix hagi pujat els darrers dies. Entre les Confraries que han pres aquesta decisió hi ha la de la Verge del Carme de La Ràpita

L’Ajuntament de la Galera ha decidit no realitzar l’edició 2020 de la Fira de la Terrissa que el municipi del Montsià estava preparant pels dies 1, 2 i 3 de maig. Aquesta fira se suma a les suspensions que havien fet altres importants certàmens del territori

Arriba la missa virtual. Amb eines com Whatsapp o Facebook Live, rectors i mossens de les Terres de l’Ebre fan arribar l’eucaristia i oracions als fidels.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.