La Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre ha reorgantizat l’antenció als hospitals i l’atenció primària per atenendre els pacients amb la COVID-19 i evitar contàgis. A partir d’aquest divendres, l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta serà el de referència per als contagiats pel coronavirus.

La Clínica Terres de l’Ebre assumirà l’atenció maternoinfantil de la regió, inclosa la unitat de prematurs, i l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre concentrarà l’atenció de traumatologia que necessite cirurgia. L’Hospital Comarcal d’Amposta i l’Hospital de la Santa Creu de Jesús assumiran l’atenció intermèdia de pacients de coronavirus i altres derivacions.

Preocupació al sector primari per la crisi del coronavirus. L’actual situació de la cadena de distribució compromet tant la campanya agrària com el sector pesquer.

Els hotels, càmpings i altres establiments turístics com les cases rurals estan patint directament les mesures decretades per l’Estat Espanyol amb la declaració de l’Estat d’Alarma i que, de fet, a partir d’avui han d’estar obligatòriament tots tancats.

L’Ajuntament de Deltebre ha decidit suspendre l’edició de DeltaFira i Mescla per aquest any 2020 a causa de la crisi sanitària. Els dos esdeveniments estaven previstos per al cap de setmana del 22 al 24 de maig.

La ciutadania tortosina més devota de la Mare de Déu de la Cinta ha fet sonar des dels balcons, aquest dimecres al migdia, l’himne de la patrona de la capital del Baix Ebre, coincidint amb l’aniversari de la baixada de la Verge. L’himne s’ha escoltat per diversos barris de la ciutat i també alguns músics l’han interpretat amb diversos instruments des de finestres i balconades.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.