L’Estret de Magallanes s’ha quedat a casa seguint les indicacions activades pel Coronavirus, però a punt de complir 100 programes tenim moltes coses que podem repassar dels nostres convidats a bord de la nau Victòria. Avui recuperarem l’entrevista a l’strongman de Deltebre, Joan Ferrer, tornarem a veure la conexió d’Amado on ens portava a un vore un solc de faveres de les Terres de l’Ebre i intentarem fer-vos somriure a l’Au si vens! Especial Coronavirus, mentre acabem amb imatges del Baix Ebre, concretament de la vila marinera de l’Ampolla

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.