El Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l’Ebre (COPATE) tancarà a partir de demà 18 de març el servei de deixalleria als diferents municipis del Baix Ebre i Montsià, seguint les recomanacions de l’Agència de Residus de Catalunya i mentre duri la situació de crisi sanitària. Aquest tancament s’ha comunicat als consells comarcals, ajuntaments, així com a l’empresa que es fa càrrec del servei.

La crisi sanitària, amb el confinament de la població i mesures de protecció laboral, resulta incompatible  amb la continuïtat de la prestació del servei de deixalleria tal com es duu a terme avui en dia. A més el servei de deixalleria no es considera un servei “essencial”.

Finalment, es recomana a la població que faci emmagatzematge dels residus que habitualment dipositen a la deixalleria fins que es restableixi el servei.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.