Després de set jornades, el Móra la Nova va guanyar. Va fer-ho a Ulldecona on va efectuar un gran pas per recuperar confiança i per allunyar-se del fantasma de les compensacions, sempre mirant l’estat de l’Ascó.
Els falduts van avançar-se en el marcador amb un gran gol de Miguel,. des de fora de l’àrea. El Móra la Nova va reaccionar i Jaume, amb un altre golàs, va establir l’1-1. A la represa, els moranovencs van sortir amb convicció i l’ulldecona va fer-ho amb menys tensió. Una bona jugada visitant va acabar amb el gol d’Agustí que va ser l’1-2. I, acte seguit, arran d’un córner, el riberenc Martos va marcar un altre gol espectacular que va ser l’1-3. L’Ulldecona, més amb el cor que amb el cap, va buscar entrar en el partit. No obstant no va poder aconseguir-ho.
Els dos equips presentaven baixes.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.