El Tortosa va véncer el Camarles en un partit igualat en el que les defenses van imposar-se a les davanteres. Els de German van avançar-se al minut 70 arran d’un gran gol d’Aleix Salvadó, després d’un gran control i una gran definició.
Després. el Camarles va reclamar un penal de Manolo Puig que va subjectar al davanter visitant. L’assistent va aixecar la bandera i l’àrbitre va anar a a parlar amb ell. Però no va xiular el penal i això va ocasionar les protestes del conjunt camarlenc.
Al final 1-0. Decles de German i Kiki, els tècnics, en acabar el partit.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.