L’Olímpic va imposar-se la Ràpita (3-4) en un partit en què va haver de remuntar a la represa un 3-1. Els morencs retallen així distàncies respecte la segona plaça. Triomf, per tant, vital.
La Rapitenca va començar millor el partit. Amb intensitat i velocitat en les transicions va desbordar a un Olimpic que no estava còmode. Una incursió de Luis David, amb gran centrada, va servir-li a Regolf per fer l’1-0. I poc després, Naigel, jugador que debutava a casa després de tornar a jugar a futbol, va marcar el 2-0. El partit va obrir-se, amb alternatives. L’Olímpic va reduir distàncies amb gol d’Imanol. A la represa, Regolf va aprofitar una indecisió visitant i va marcar el 3-1. El partit es va trencar. A la Rapitenca potser li va faltar ajustar les línies i defensar més enrere. Va voler anar a pel quart gol i l’Olímpic va aprofitar espais. Primer Prat va marcar el 3-2 a la sortida d’un córner. I després Imanol, va empatar a 3 quan el porter local no va poder blocar la pilota. Sufi, de l’Olimpic, va fer una jugada carregada de força i va assistir a Imanol que va establir el 3-4. Hat tric del pichichi. La Rapitenca va tenir opcions per empatar, però no va poder fer-ho. L’Olimpic va reclamar un penal, que fou clar i no va ser xiulat.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.