L’Ampolla va ser ahir diumenge 8 de març l’escenari de la segona prova del circuit Running Series de les Terres de l’Ebre d’aquest 2020. La carrera de 10 quilòmetres va comptar amb una participació de 96 corredors i corredores. En la categoria d’absolut masculí, la victòria va ser per Llorenç Sales Ferré, amb 32:40, seguit d’Enric Sales Ferré, amb 35:24, i en tercera posició va quedar Ramon Pons Tomàs, amb 35:47. En la categoria d’absolut femení, el primer lloc va ser per Agnès Abella Guzmán, amb 44:14, per davant de Rosana Fort Rodríguez, amb 45:31, i d’Anna Serra Parella, amb 45:53.

En la carrera de 5 quilòmetres, amb 86 participants, la victòria en la categoria d’absolut masculina va ser per Carlos Herreras, amb 16:06, seguit de Laureano Panisello Gil, amb 17:03, i de Josep Ramon Sanahuja Barranco, amb 17:21. En la categoria d’absolut femení, les primeres a arribar a la meta van ser Ruth Martí Solé, amb 21:54, seguida de Clàudia Giménez Ferreres i de Clàudia Ferré Esmel, amb 22:22 i 23:10, respectivament.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.