La Cava va guanyar el líder que portava 9 victòries seguides. D’entrada, els locals van sortir amb convicció i van tenir un parell de possibilitats,amb una jugada en què van reclamar vermella per una falta a Bouj. Poc a poc,, el R Bítem es va fer dominador de la pilota però la Cava, que així ho plantejava, va estar amb les línies molt juntes i tancant espais. Per això van haver poques opcions en una primera meitat igualada. A la represa, el partit va obrir-se. El Rem Bitem, amb un golàs d’Aleix Chavarria, va posar-se amb el 0-1. Però la Cava,, en una contra de manual, va empatar. El partit es va trencar. Els visitants van disposar d’un penal que hagués pogut ser l’1-2. Però la pilota va anar al pal amb el llançament de Moha. El líder es va anar ensorrant i la Cava, amb espais i amb el duel fracturat, va tenir encert per culminar una bona jugada i fer el 2-1 davant de la il.lusió de l’afició local que veu com el seu equip creix i encara esrà enganxat a les primers places.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.