La Rapitenca segueix segona, a quatre punts del líder Gandesa equip que, tot i que amb dificultats, va guanyar a Riudoms. Els rapitencs van imposar-se per 0-2. es van avançar aviat amb un gol de Valcàrcel que va aprofitar la feblesa defensiva local, arran d’un córner. Edgar, porter de l’Ampolla, tampoc va poder aturar la pilota quan semblava que la tenia. A la primera meitat, amb el 0-1, tot i les anades i tornades, la Rapitenca va ser més dominadora del joc. A la represa, amb els minuts, l’Ampolla va pressionar més amunt i va obligar a la Rapitenca a defensar-se més enrere. No van haver ocasions clares però si incertesa fins que el rapitenc Àlex Forés va aprofitar un rebuig del porter local per sentenciar amb el 0-2.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.