Parlarem sobre la malaltia de l’Alzheimer i com reaccionem quan ens trobem amb persones que la pateixen, sovint ens quedem descol·locats o no sabem reaccionar davant els problemes de memòria o de desorientació.
Aquests canvis també afecten a cuidadors i al teu entorn més proper.
Hem buscat professionals que ens poden explicar recursos i ús donarem a conèixer un cas, que ens servirà de fil conductor al llarg del programa, perquè compartir experiències amb persones que es troben en situacions similars, sempre ajuda.
Avui ens acompanya Sergi Mascarell, ell és el fill de la nostra protagonista, la Cinta, ella no és amb nosaltres ja que per a ella és important mantenir una rutina i es troba més còmoda als llocs coneguts, però en Sergi ens explicarà la història de la Cinta i la seva malaltia.
Al programa també comptem amb Penny Subirats, fisioterapeuta, i Míriam Díaz, psicòloga.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.