L’Aldeana va guanyar al camp del Batea (1-2) i ara és segona en solitari. Era un duel amb doble valor de punts en la lluita per les primeres places. Jack, que debutava, va fer el 0-1 pels aldeans. Ferri empatava al minut 26 aprofitant una centrada de Vilanova des de l’esquerra. El partit, sent intens, va entrar en una fase amb molts nervis i interrupcions. El local Vilanova i el visitant Robert van ser expulsats amb vermella directa.
A la represa, aviat, nova picabaralla, en aquest cas a l’àrea visitant i l’aldeà Lluc fou expulsat. Paul,. del Batea, va fer una espenta primer però l’àrbitre va sancionar la de Lluc. L’àrbitre, amb dificultats, va entrar en una dinàmica de compensacions i no va agradar a ningú. No era fàcil xiular el partit tal com estava. L’Aldeana, amb l’entrada de Villa, va guanyar en velocitat i ell va originar i culminar l’acció de l’1-2. El partit es va trencar. L’Aldeana es va quedar amb vuit per l’expulsió d’Escoda, una decisió salomònica. Dues targetes en la mateixa acció. Malgrat això, va tenir espais i ocasions clares per a decidir. No va fer-ho i al final van arribar les jugades polèmiques amb el gol anul.lat al Batea i un penal, per mans de Jack, que no va ser xiulat, a l’àrea visitant. Al final, l’Aldeana, amb un gran esforç, va guanyar i fou el Batea qui es va quedar protestant. Gran ambient a l’estadi amb més de 300 persones. Per al Batea va ser un pas enrera. Per a l’Aldeana va ser molt ferm avant.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.